Адрес:

Стара Загора
бул. България №123

Дали целите да издоите повече крави за по-малко време, или повече се фокусирате върху безопасността за дояча и комфорта при работа, има правилното решение за Вашата доилна инсталация и точното оборудване, от което се нуждаете.

Доилните инсталации, които са монтирани преди 15-20 години вече не могат да отговорят на модерните стандарти за бърз трафик на кравите, големина на стадото или изисквания за качество при доене. Остарялото оборудване за доене може да причини проблеми с качеството на млякото и здравето на вимето. Вашето старо оборудване за доене е в експлоатация 1500 до 2000 часа годишно, и ако не се обновява няма да работи с оптималната си производителност.

Една модерна и ефективна доилна инсталация може да увеличи приходите Ви и да даде възможност да произвеждате повече и по-качествено мляко. може да посрещне нуждата Ви от подобряване качеството на млякото с разнообразно оборудване: индикатори за млякото, млекомери, доилни апарати, качествени доилни чорапчета и млечни маркучи, вакуум автоматизация, сортиращи врати и системи, млечни релизери и др.

Ние предлагаме решения за доене проектирани да Ви дадат отлична хигиена, да подобрят здравето на животните, да намалят разходите за труд, да посрещнат други текущи нужди и да Ви позволят бъдещ растеж.