Адрес:

Стара Загора
бул. България №123

Доилните клъстери Classic 300 и Classic 300E правят доенето едновременно по-нежно и по-ефективно. Техният модулен дизайн означава, че те могат да бъдат адаптирани гъвкаво и лесно към променящите се условия. silokonov chorap

Млечният клъстер е мястото, където машината се прикрепя към кравата. От една страна, процесът на доене трябва да бъде възможно най-ефективен, но от друга, не бива да уврежда чувствителното виме на кравата. Класическите доилни групи 300 и 300 E отговарят и на двете изисквания и осигуряват редица важни предимства.

kolektor za doilen aparat

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ Apollo ™ MilkSystem CIP почистване за млечни ферми Herringbone Salon EuroClass 1200/1200 RE Пулсатори и контрол на пулсацията Ротационен салон AutoRotor PerFormer Plus Глобален салон отстрани 90i Хигиенни продукти на вимето Вакуумни помпи за доилни системи kolektor za doilen aparat Правилният доилен клъстер за кравата: преглед на предимствата на доилните клъстери Classic 300 / Classic 300 E Директен поток на мляко без излишни отклонения: за нежна обработка на млякото Може да се разширява гъвкаво като част от модулна система Устойчиви, безопасни за храните материали, които са изградени да издържат и са устойчиви на киселини и въздействия Класически кран за доене 300 E: специализиран клъстер за по-тесни конфигурации на биберон GEA е проектирала клъстерите за доене Classic 300 и Classic 300 E, за да бъдат здрави и същевременно удобни. Те са нежни към вимето и гарантират, че млякото тече бързо и ефективно. Кравата винаги е в нашия фокус: доенето е едновременно бързо и нежно. Това гарантира, че последващите процеси на доене също водят до висок добив и че кравата произвежда постоянно големи обеми висококачествено мляко.

Класически 300 / Classic 300 E доилни клъстери: трайни материали, изработени да издържат Доилните клъстери Classic 300 и Classic 300 E са направени от висококачествени материали, които гарантират, че продуктите ще издържат. GEA използва неръждаема стомана и силикон, който е устойчив на киселини и се настройва, за да пасне перфектно на вимето. Неръждаемата стомана е удароустойчива и лесна за почистване, което прави по-късните работни стъпки много по-лесни.

Едно от основните предимства на доичния клъстер Classic 300 е неговият модулен дизайн: Можете да го разширите и коригирате според вашата работа. Това гарантира, че доенето с доилни клъстери Classic 300 и Classic 300 E винаги протича гладко, дори ако вимето има необичайна конфигурация.

Класически 300 клъстер за нормални виме и Classic 300 E за по-тесни конфигурации на биберон Някои крави с висока производителност имат по-тясна конфигурация на биберон, често в задните помещения. Classic 300 E ви помага да доите тези животни, както и всички останали. Ако има нокът с по-близки фитинги за задната част. Като доставчик на Total Solutions, GEA предлага всеки клъстер като модулна система, за да можете лесно да адаптирате своя Classic 300 / Classic 300 E към различните форми на вимето в стадото си. Подхожда на всяко положение на биберон Classic 300 е най-подходящ за нормални и широки позиции на биберон. Дори и при големи обеми на вимето гроздът приляга чашките на биберона в оптимално положение на биберон и гарантира нежно доене с нисък вакуум. Тъй като разстоянието между задните биберони в съвременна високопродуктивна крава става все по-малко и по-малко, GEA Farm Technologies разработи Classic 300 E. С по-близкото си позициониране на късите млечни тръби, той осигурява перфектно прилягане на задната част на вимето на тези крави.