Адрес:

Стара Загора
бул. България №123

И НАЙ НОВИЯ ХИТ В РОБОТНОТО ДОЕНЕ !!! Вече e реалност на българския пазар.Благодарение на дългогодишните ни бизнес взаимоотношение с нашите партньори от GEA Farm Technology.Предлагаме роботите от тип monobox R9500 отличавайки се пред конкурентните фирми. С бързината,лекотата и изцяло автоматизирана почистваща система, която никой друг от конкурентите не предлага.Също не на последно място минималния стрес върху животните по време на доене допринася за една по добра атмосфера във фермата. Поздрави от FARM TECHNOLOGY за едно ново начало във тази индустрия.

DairyRobot R9500 е проектиран да подобри процеса на доене на кравата и да ви помогне да се съсредоточите върху това да се възползвате максимално от времето си. Ефективно проектиран да посреща крава след крава и да ви помогне да управлявате всяка стъпка от тяхната лактация.DairyRobot R9500 носи ново ниво на интелигентно доене във вашата ферма.

С безпрепятствен изглед на кравата и лесен достъп до вимето, операторът може свободно да се намесва в процеса на доене по всяко време.Което е много ценно когато става въпрос за обучение на нови юници и боравене с крави със специални нужди. Интегрираната механична доилна ръка измества доилната струпа в идеално положение под кравата, така че всяка чаша може бързо да се прикрепи в ръчен режим.

.В допълнение, GEA DairyRobot R9500 включва високо иновативни функции на голям сензорен дисплей. Събитията в реално време могат да се наблюдават в лесни за четене графики. Можете също така без усилие да превключвате контролния панел, за да следите всички основни параметри на производство. С такава сложна технология и удобни функции на потребителите, вашите управленски дейности могат да бъдат бързо завършени възможно най-ефективно.

.

.

.Компактният отпечатък на DairyRobot R9500 може да бъде интегриран безпроблемно в предпочитания от вас стил на движение на крави, независимо дали изграждате нов или преоборудвате стар обор. Дизайнът на отворения модул е ​​допълнително оптимизиран, за да помогне за увеличаване на производителността.

Скоро след инсталирането кравите бързо привикват към спокойната среда и цикъл на хранене, почивка и доене за най-добра производителност.

.

.Плюс това, DairyRobot R9500 могат да се свържат до три робота към едно захранващо устройство. По този начин те споделят една вакумна помпа, компресор, тръба за мляко и телета и връзка с резервоара - което означава по-малко оборудване и намалена сложност на системата.

.

.