Адрес:

Стара Загора
бул. България №123

Помпи Stallkamp: Oт потопяеми помпи до ротационни помпи и ексцентрични винтови помпи. Портфолиото на помпите Stallkamp покрива реалната мощност. Повече от 30 години Stallkamp разработва помпи. Ноу-хауто на помпите исторически се добива от селскостопанския сектор, което означава от помпите за суспензия . В наши дни помпите се прилагат на инсталации за биогаз, комунални пречиствателни станции и промишлени пречиствателни станции. Помпите Stallkamp се предлагат в много дизайни и размери, така че да отговарят на изискванията в голямото разнообразие от индустрии. Но всички помпи Stallkamp имат едно общо: Те се характеризират с най-високо качество, надеждност и производителност.

ПОТОПЯЕМА МТОТРНА ПОМПА

Потопяемите двигателни помпи Stallkamp са вградени в резервоара за оборски тор, за да се изпомпва суспензията в цистерната за суспензия. Снабдени с разбъркваща дюза, те могат да се използват за смесване на суспензията в ямата. Помпите са резултат от опит и последователно развитие. Те работят надеждно и мощно.

ПОМПА ЗА ВИСОКО НАЛЯГАНЕ С ДЪЛЪГ ВАЛ

Помпа за каша с функция за високо налягане и раздробяване! Тази помпа е допълнително развитие на центробежната помпа с дълги валове, тъй като е в състояние едновременно да смесва, изпомпва и раздробява влакна в оборския тор. Той е напълно подходящ за приемни ями и ями за тор на дълбочина до 6 m. Както със здрави електродвигатели (до 22 кВт / 30 к.с.), така и с тракторни камери, дълговълновите помпи Stallkamp са мощна и дълготрайна централна част за инсталации за оборски тор и биогаз както с фиксирани тръбопроводни системи, така и с промивни тръби.

ЦЕНТРОБЕЖНА ПОМПА С ДЪЛЪГ ВАЛ

Центробежните помпи с дълъг вал Stallkamp могат да смесват и изпомпват течности. Те са тежкотоварни и поради това са напълно подходящи за приемни ями и ями на тор, на дълбочина до 6 m. Както със здрави електродвигатели (до 22 кВт / 30 к.с.), така и със задвижван от PTO, помпите с дълги валове Stallkamp са мощна и дълготрайна инвеатиция , особено за инсталации за оборски тор и биогаз, както с фиксирани тръбопроводни системи, така и с промивни тръби.

РОТАЦИОННА ПОМПА-РОЛКА

Stallkamp поддържа постоянен акцент върху ефективността. Това означава, че нашите помпи са изключително издръжливи, дори при силно напрежение и могат да поемат високи дебити, като в същото време поддържат разходите за поддръжка до минимум. И чудесното в това: Когато другите помпи достигнат края на експлоатационния си живот след изпомпване на толкова много м³, нашите помпи изискват само нови части за износване.

ЦЕНТРОБЕЖНА ПОМПА С ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Съвършенство в серия - за повече ефективност Помпата е проектирана за тръбни системи, които изискват високо съотношение на дебит към консумация на енергия.