Адрес:

Стара Загора
бул. България №123

Съхраняването на млякото е много важен фактор в млекопроизводството. Само чрез охлаждане на млякото качеството може да се поддържа напълно. Решението GEA: резервоарът за мляко TCool с хоризонтално съхранение.

hladilen tank

Ключовите характеристики на резервоара за мляко с един поглед:

Резервоарът за мляко се предлага в 24 варианта: голям избор за персонализирано охлаждане на млякото. Резервоар за мляко с висококачествена изолация. Индивидуално конфигуриран прием на мляко: С вход отгоре, отдолу, отпред и отзад. Ефективността, с която можете да охладите и съхранявате млякото, става очевидна, когато погледнете статистиката. Резервоарът за мляко TCool предотвратява образуването на топлинни мостове и ограничава повишаването на температурата до 0,5 ° C в период от 12 часа.

Съхраняване на мляко: отлично почистване за производство на мляко Независимо за кой резервоар сте решили: Възможен е пълен дренаж в края на процеса на почистване с вертикална високоефективна помпа, за да се предотврати замръзването на млякото, което може да влоши качеството на млякото. Всмукателен филтър на помпата предотвратява запушването на пръскащата глава и допълнително предпазва помпата.

Общата доза на почистващото средство се извършва с помощта на помпата. Това предотвратява директния контакт с почистващите препарати и предлага допълнителното предимство на точно регулирани количества. Системата за контрол на ICool управлява промените в почистващото средство, което ви спестява време и предотвратява контакт с мощни почистващи препарати, които биха могли да бъдат опасни за вашето здраве. При съхранение и охлаждане на мляко могат да възникнат няколко форми на замърсяване, което прави необходимото използването на различни процеси за почистване.

Изберете между алкални и киселинни почистващи препарати. По желание е възможна и дезинфекция с трета помпа.