Адрес:

Стара Загора
бул. България №123

ВИСОКО НИВО НА РАБОТА ДОРИ ПРИ ГОЛЯМО НАЛИЧИЕ НА СУХО ВЕЩЕСТВО!!!

Сепаратор-гама на Stallkamp. Stallkamp е не само качествен производител в разработването и производството на помпи и бъркалки, както и контейнери, изработени от неръждаема стомана, но и на високоефективни сепаратори. Разделителите Stallkamp са идеално подходящи за разделяне на среда в твърда и течна фракция.Течната фракция преминава през сита, където твърдата фракция се отделя чрез ситото.Чрез бронирана винтова преса това сито се почиства постоянно и твърдото вещество се транспортира в посоката на изхвърляне. Спестете време, пари и място с мощните сепаратори от Stallkamp.

PSG 3/4 / 5.5-600 и 5.5-750

Пресоващият винтов сепаратор непрекъснато отделя твърди материали от течности по напълно автоматизиран начин. Сместа, която трябва да се отдели, се изпомпва във входящата камера отгоре и се пренася в хоризонталния екран чрез натискащия винт. Зоната на натискане е разположена в крайния подраздел на екрана, където дори най-малките частици са отделени от течността.Това може да се събира без усилие в прости резервоари. Отделената течност тече през изхода отдолу върху корпуса на машината.

PSS 2.2-400

Разделителят ComPress се различава от своите "големи братя" със своя компактен дизайн. Опцията с шасито е добре приложима, тъй като за компенсиране не са необходими помощни средства като трактор или мотокар. Нашата иновация е подходяща и за по-малки количества,особено малки и средни предприятия. ComPress обаче се справя благодарение на изключителния си печатащ блок с много големи обеми. В допълнение, ComPress може да бъде разширен.